Skidåkning i vackra Vemdalen

Hej alla härliga läsare och välkommen tillbaka till bloggen. Jag har precis kommit hem, nja, för några timmar var det ju som jag parkerade bilen och bar upp alla resväskorna till lägenheten. Jag har haft en underbar vecka uppe i Vemdalen och åkt skidor varje dag. Det här med skidåkning i Vemdalen bara älskar jag och det har blivit som en tradition att åka dit en gång om året, ibland blir det till och med att jag åker dit två gånger om året.

En bra semester är för mig massor av skidåkning i Vemdalen men när man reser bort en vecka så är det minst lika viktigt att bo bra. Jag skulle vilja tipsa er läsare om Vemdalsstugan, ni kan läsa mer här, som är halva nöjet med att resa på skidsemester. Att kalla det för stugor är att vara blygsam, det är nämligen fullutrustade hus med alla bekvämligheter. Det känns mera som att bo på värsta lyxhotellet. Därför skulle man i princip kunna åka till Vemdalen enbart för att få bo en vecka i en av dessa stugor, dem är två till antalet. Men det är klart att man givetvis åker till Vemdalen för skidåkning, kanske är denna skidåkning i Vemdalen Sveriges bästa? Det tycker i varje fall jag. I minst tjugo år har jag åkt på skidsemestrar och besökt många olika orter och för några år sedan fick jag upp ögonen för Vemdalen. Det blev kärlek vid första ögonkastet både för Vemdalen som ort och även för Vemdalsstugan. Om ni tycker om att åka skidor och vill ha en semester med extra allt, ja då skulle ni tycka mycket om att åka upp till Vemdalen och bo på Vemdalsstugan. Jag hade gärna stannat en vecka till men livet och plikterna kallar, jobbet med andra ord. I morgon är det vardag igen.